Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
versmått:Ljóðaháttur


Sólgríma

Hästen höjs
över himlens hy
många minnes regins;
makt med tömmar
morgonslöjan;
slingrades runt solen




Bunden vers (Annat versmått) av S.p.o.f
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-04 19:51



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt.
2017-08-06

    lussiana
så vackert.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

S.p.o.f