Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon av många

Då natten
ensamt lämnar
täcket

Skymtar dag
lysande genom gardinerna

Vinden susar lätt där utanför
folket på övervåningen stampar inte lika hårt

och jag hör dig
viska lätt i mitt öra


Det är morgon




Fri vers av S.p.o.f
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-06 18:19



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt och med poetisk eftersmak.
2017-07-29

  Carola Zettergren
Helt enkelt underbar poesi
till din fru!!!!Applåder!!!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

S.p.o.f