Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Programmering i C är inte någon farrbrorfavorit.////////////

Termen //////////// är (foerstaus) en [1] copy. Copy är [sannerligen] inte/ac… copy. 20151104 är (formellt nog) intte/ac… feL. Bokstaven L förekommer. Tydligen. Okay… kvoten är inte/ac… fylld för dagen ifråga. Ännu 1 (ett) försök… författaren bok-simulerar. M… page-count… very nice (trrevlig) typografi. Troligen Georgia – författaren vet <emellertid… /cmyk> inte. Okay – klockan är (æ… Ø) [2] tämligen mycke29. 19:53 är en [1] <formell… /färg> klock-tid. [3] är 1 (en) fyr-kantig parentes… okay för (oe… Ø) foeregauende. MS-DOS […] fungerar. Windows 98 fungerar. Och Mac OS X fungerar. Bigrammet  ng förekommer. Författaren är inte/ac… he2129 missnöjd med (with) [sök-tjänst-en] bing.se – bing.se fungerar. Bingsjö | bing.se är (forme212129) en [1] jämförelse. 19:58 just nu/now. Boken blir så tjock (jo… URL) som den blir. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . 19:59 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . 20:00 – syntes-en (Ba+) fortsätter. Tydlig tex29… okay. Then… garbage  code collection.




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-04 20:02



Bookmark and Share


  farbror zwed
PODCAST googeln… may-
bee.
2015-11-05

  farbror zwed
\\/ fors = koski </:..:..:..:… %.>
//\ koski = fors <\:..:..:..:… @.>
PYNT inte/ac… pynt – foe272829eaus./
20151105.17och10… tio. Ba+ fungera27. · . · . · . · . · . · . · . · . · .…
ng… ping? N… L… ping. Howdy? Then…
may-bee. · . · . · . · . IMO… Götheborg (Canton… E5E) Greenland | FAEROESE | keyb:DANO… etc. . . . ^ . . . . . . . . . . · .. .. .. .. .. .. .. COLOR… map. . . . . . . · cmyk. . . . . . . . . . . . . . . . ~·/tv.
2015-11-05

  farbror zwed
Ämne29 etymologi = ei (KLEIN) är </æ… /COLOR…
\> intressan29.
FOLK brukar /* */
77/7/9… und so (u… U) weit-er. \* *\
09/5/8… Tanenbaum no29 JULGRAN {ba… r+ AR} baum… wolle… COTTON ||
_________________v____________··//
———————————:––––––––––––^//
etc. . . . . . . . . . . 28 mä 29 – etc. 20151105 (To) [2] <3.1415… @> info.

2015-11-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Farbrorns kryptiska texter ? borde bli föremål för en seriöst etymologisk forskning.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed