Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prosa"poetiskt"


cr inte längre.

 

 

hon log mot honom vad annat kunde hon göra han log inte han såg henne inte han var djupt inne i sig själv skadorna hon fick på vinden fanns en docka utan armar benen vridna ansiktet övermålat med läppstift ögonen utskurna

 

 

 

lyssna inte längre orden har tagit över och läppstiftet bleknar

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av catharina.jerbo VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-01 15:25



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Ojämförligt ... spännande ... drastiskt ... Cathyskt
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP