Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som en symbol för mänskliga rättigheter

 

 

jag ser henne på långt avstånd
hon är röd
lagom farmorskroppad
avvaktande, kanske lite frusen

 

med lätt fot saktar jag in
hon ser och höjer handen
vi möts
och hon kan gå

 

vi har tillsammans bestämt
att människa
är viktig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-02 21:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En fin scenisk dikt.
2023-11-08

  HannaLindahl VIP
Ett stilleben av respekt.
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP