Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgonbön i november

Herre låt min dag
bli min glädje i Dig.

Låt min tid
vara solens
första strålar

Vara ljuset som tänder
hoppet och Glädje.

Herre låt min dag
bli i Ditt ljus.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-05 04:40



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Underbara ord om bönens förtröstan och kraft.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten