Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 5.11-15

Havsvågor mot strand
flyktingflottar landar
liv och död




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-05 08:15



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Din haiku formar sig till en en enda stark metafor över livet och människans utsatthet; över vår självklara skyldighet att hjälpa människor i nöd.
2015-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Tre korta rader som förmedlar många människors verklighet!
Bra Haiku.
2015-11-07

  RitaBrunner
En haiku i tiden!
Mycket bra!!
2015-11-06

    Dan Myrbeck
Fint fångat:

Liv och död.
2015-11-05

  Njord
Gripande med så få ord! Bra!
2015-11-05

  Anya VIP
Här får du in enormt mycket på få rader. Starkt! Tycker särskilt om mittenraden, den bär liksom upp hela textens innehåll.
2015-11-05

  Hanna Mari Wallin
Orden går rakt in i hjärtat!
2015-11-05

  walborg
En ny skrämmande bild av vår värld
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP