Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen e-middag.

Sen e-middag och städning pågår. Använder ”nya” [5] <3.1415927… 8> (9) datorn = dn och skriv-er… data till (to) [2] Printer Bengt (på »nät-verk-e29«) […] beep… beep… beep. Original… und so (u… 1010101) [2] weit-
er. 

————————————————————————
————————————————————————
————————————————————————
————————————————————————

 

________________________________

COPYRIGHT SYMBOL [#] UNICODE (go) /// 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 212 gånger
Publicerad 2015-11-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed