Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Citat


Det finns plats för oss allihopa på jorden,
ju mer olika vi är, desto roligare blir det.
Låt dig vara den du är, låt mig vara den jag är." 
/Mark Levengood

Kunde inte motstå att lägga in detta citat.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-05 20:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra! Bidrar med ett eget:

http://www.corren.se/kultur-noje/ny-dan-aforism-olikhet-behovs-8809613.aspx

2015-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Perfekt citat som passar väldigt bra just nu...
2015-11-11

  Lindha W Gustavsson
Ett mycket bra citat som tål att läsas flera gånger.
2015-11-06

  Ljusletaren
Ps Blev många också men det får du allt stå ut med *skratt*
2015-11-06

  Ljusletaren
Älskar klokord och tack för detta!
Både Mark och Jonas är visa och kloka män som säger många sanningar. Många med dem också och givetvis kvinnor också *ler* /kram
2015-11-06

  aol
Ett fint klokt citat,
2015-11-05

    ej medlem längre
Tack för att du delade med dig!
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP