Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dag

Varje dag
att minnas
trivialt och banalt
Gå upp
äta frukost
åka till jobb
fika
luncha
slänga käft
åka hem
Tända ett ljus
TV en stund
Borsta tänder

älska vardagen
hata vardagen
aldrig däremellan




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP