Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D I A G N O S E R N A S P L A N E T

Diagnostisera  mera  !  allt och alla  ska  diagnosti-
seras,  diagnosen  ska  diagnostiseras, ordet "frisk"
är  en  diagnos, hunger  och törst  är symptom  på
diagnoser  och  bör  för  ordningens  skull diagnos-
tiseras, och är du kåt eller kär  beror  detta på någ-
ot som måste utredas och vetenskapligt verifieras
så att det blir till diagnoser,är du glad eller ledsen
så måste du få en  diagnos och till och med om du
blir skitnödig,och är du motståndare till vårt parti
så slår vi på dig en  diagnos, och  läkemedelsindus-
trin blir det maktimperium som skulle gjort Hitler
avundsjuk,det köps och säljs diagnoser som aldrig
förr i ett korrupt system,där alla människor bär en
bokstavsdiagnos,för har du ingen diagnos då finns
du inte mer än i betraktelse  som  död, om  inte det
också förvandlats  till  en  diagnos, välkommen  till
diagnosernas planet.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP