Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är ni???

Var är mina myssiga fredagar med dig?
Var är de lyckliga dagarna mina med dig?
Var är de löftena som skulle betyda något?
Var är du o de? Någonstans, någon annans?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 97 gånger
Publicerad 2015-11-07 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS