Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många har jobbigt i dessa tider


Flykt !

Flykt!

Det briserar och exploderar terrorn eskalerar, människans värde jämförs med avträde. Små liv blir direktiv som hamnar i ett arkiv.

Människohavet drivs vidare tills vidare ! finns det något stopp på dessa vansinnesavhopp från länder som ser en människokropp utan värde eller hopp.

Dom hamnar i en främmande värld där dom får tittförlita sig till sin nya värd, tradition går inte alltid ihop med integration.

Vi och dom vill många gånger inte förstå utan har lätt att förebrå varandra och med oförstånd varandra klandra.

Men denna vilsna skara hade nog valt allt annat än att fara till ett främmande land och många gånger mötas av en kall hand.

Så vi skall vara glada för att vara den som ger och inte den som ber !




Fri vers av Peo Sjöstedt
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-11-07 13:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snart kanske vi blir de som ber.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Peo Sjöstedt
Peo Sjöstedt