Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"What this country needs is more unemployed politicians." //Angela Davis


Yttrandeförakt

 

 

Kedjorna rasslar och bojorna skaver

min hjärna är sönderfräst på grund av haranger

som dunkats in utav mänskligt kadaver

tillhörande alla politiska falanger.

 

Lögnen är sanning och sanning är en dikt,

för fega för att visa upp verkligheten

så gör dessa barbarer blott enbart sin plikt:

Bara att foga sig och svälja förtreten.

 

För följer du inte de moraliska måtten

som fastställts av dessa självgoda glin

så skickas du till den verbala schavotten

och halshuggs i deras "etikgiljotin".





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Judas Ekholm VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra denna Judas!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP