Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jaha, när det fladdrar och smäller och pulserar i pumpen så är det fanimej på plats för en dikt som inte bara handlar om livsleda, överdoser och grinigheter. Bjussar även på en urgammal bild, där jag har frisyr och ingen keps! Värsta Twilight Zone! :)


Till Dig

 

 

Du rispar upp en flik av himlen

i mitt barrikaderade hjärta,

när du pustar ut svarta illusioner

i mina luttrade trumhinnor.


*

 

Jag låter fantasin dö som en duva

när du nästan smeker mina lungor.

Och vårt drömspel förklingar till ett skri

under vår jakt på stumma kärleksalibin.

 

*

Du tiltar mitt vankelmod med dina andetag,

får mig att älska min kropp när du läppjar på den.

Jag är totalt bortskämd, rusig, euforisk och het;

inte ens en tsunami kan släcka elden i mitt bröst.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-07 16:03



Bookmark and Share


  Briza media
Så underbart. Fattar inte att jag missade denna! <3
2023-08-17

  Monika A Mirsch VIP
... elden
i kvällen ...
tack!
2022-08-09

  Öknens Ros VIP
Snyggt!
2022-08-08

    ej medlem längre
Wow!
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP