Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN ÄR TREDIMENSIONELL

En människas livslängd på  jorden  lär i bästa
eller sämsta  fall  vara  75-90 år  beroende  på
genbank, och under den tiden ägnar de flesta
sig åt onaturligheter.
För  att  uppnå  det  som  myten   kallar  lycka
måste  man  lyckas, och det med  vilka  medel
som helst,men när det mesta är vunnet,vill all-
tid mycket ha mer, tills  det  slår en att lyckan,
den gick tydligen inte att köpa.
Lyckan är tredimensionell och består av hälsa,
mindfulness,och humor.
                                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-08 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP