Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Idag är en ny dag...

Genom att göra kloka val idag

kan Du skapa en bra morgondag

så ta vara på möjligheten

att påverka Din framtid

© Angela Bohlin.

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-09 06:38



Bookmark and Share


    GG
Helt rätt! Man säger att morgondagen är fri från misstag, men det blir ju ännu bättre om man slipper skuggan från gårdagens misstag :)

Hur som helst, bra och insiktsfullt skrivet! Applåd o bokmärkning!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP