Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn fem fel

finn fem fel

äcklig dum talanglös elak
FUL

finn fem fel

värdelös motbjudande jobbig idiotisk
ERSÄTTNINGSBAR

finn fem fel

ointressant konstig förvriden trasig
MISSLYCKAD

finn fem fel:

(inget annat än detta)

att jag ännu lever kvar




Fri vers av wretch
Läst 155 gånger
Publicerad 2015-11-09 17:08



Bookmark and Share


  Amari
Totalt mörker låter det som.
En stämning som förvrider själen.
Ord som borde grävas ner.
Bytas ut mot fem nya.
Fantastisk Fin Värdefull Unik Framtidshopp

2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wretch