Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som blev kvar

det är bara du och jag nu
de andra gick sin väg och lämnade oss här
jag har bara dig nu
så som du endast har mig
vi är förenade i våran avsky
intrasslade i varandra

det är bara du och jag kvar här
du min värsta fiende och äldsta vän
här i mörkret är vi fallna
vi hittar aldrig hem igen
de andra, de vackra, de står i ljuset
deras skönhet strålar likt stjärnorna
vi ruttnar i varandras armar här
vi förfryser i varann
allting dör med oss
allting är så kallt utan deras ljus

du vill inte ha mig här
jag vill bara finna tröst
men ingen av oss kommer någonsin få våran önskan
ty stjärnorna når inte hit
här finns bara du och jag och vårt mörker
det som gömmer oss och glömmer oss
som långsamt kväver den sista lågan
(håll min hand, jag vill aldrig behöva vara ensam mer)




Fri vers av wretch
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-11-09 17:19



Bookmark and Share


  Amari
Vacker betyder inte må bra, alla har "sitt" mörker, någon gång i livet.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wretch