Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/honestly...


2 018 calling!!! can you hear me??

























Anno 2 018


fyller jag 75 år,


yes I do.



Men,


lever jag då?


Törs man tro på

att Planet Earth


will exist?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-09 17:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..vad svara man på det ? Men hoppas, önska och tro för jorden, dig och oss alla, det kan vi !
2015-11-18

  Fredrik P. VIP
Vi går som bekant alla under.
De flesta och de bästa har
dessutom gått före - en tröst?
2015-11-17

    ej medlem längre
2018 är ett valår. så vi kan väl rösta om det. Men okej.. allt går inte att lösa med politik. Vi får hålla oss till tro och hopp.
2015-11-09

  Flicis VIP
Tja, jorden existerar säkert, men om den är beboelig för människor.. det vågar jag inte svara på.

Ser fram emot året och väntar tills dess med att gratulera.
2015-11-09

  Ingrid Trolle
En fråga som ingen
kan besvara idag, men
det hoppas vi väl på.
Ett grattis i förväg för
alla eventualiteters skull.
Man kanske inte kan höra
av sig då.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden