Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekensramar

Så mycket hat som du skänkt mig
Det har inte ett dug förändrat mig
För, än ännu har jag hållit mig kär
Än ännu har hållit mig förälskad

Kom o se, till skillnad från dig
Mina löfte och mina känslor
Är numera ännu mer sanna
Än vad jag hade menat då

Detta är mysteriet med kärleken
Är den sant, kommer den bara växa
Ta din existens, göm dig i hans armar
Här finns du alltid, i mina kärleksramar.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-11-10 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS