Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro det




jag kan tro,
ibland,
att jag aldrig kommer tillbaka


att förändringen förändrat
förändringsmöjligheten


och där bakom
sitter jag
som någon helt annan









Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-10 01:20



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Svårt att alltid kunna vara sams med sitt rätta jag.

Som vanligt: Underbart poetat - OCH Lärorikt! TACKKK!!!
2016-03-22

    Marica Dahl
En djup fundering som blev en fin dikt.
2015-11-16

  RitaBrunner
Förändringar är föränderliga och kan lätt förbises och inte så lätta att förstås!
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP