Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore


Vintern med hand av snö
Tar över
Ljuset drar sig undan
Värmen bleknar
Skingras i frusen vind

Röda kinder
Gröna ögon
Bland vita kristaller och virvlande vintervargar

Världen i rofylld sömn




Fri vers av Lorelei
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lorelei
Lorelei