Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the BlaBla Innovations


Vad-fucking-som helst =
































man kan skriva


precis


vad som helst


och själv kalla det



- poesi.






men,


hur skulle det


vara avgörande


ifall alla andra


tycker detsamma


- eller inte?




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-11 17:51



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..det sägs att när man väl ger ifrån sig sitt "verk"..(poesi/konst etc) så är det upp till betraktaren att tolka..
Skriver man för att man vill ge ut sina egna känslor/målar av sig..eller vill man bara få andras gillande ?

Intressant skrivet min vän !
2015-11-18

  Christer Foghagen VIP
En klurigt sätt att ta bladet från munnen. Bra!
2015-11-16

  Carola Bouvin
vilken klumelurig en....
2015-11-12

  KYREUS of Sweden
Till "molnspanare", nedan:
vissa lär gilla sk kattguld
2015-11-12

    ej medlem längre
Som med att äkta guld har en stämpel?
2015-11-11

  Ingrid Trolle
En fullträff!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden