Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga människor

Trasiga människor

ska inte lagas med mediciner

de behöver mängder av kärlek 

omtanke, värme och förståelse

likt ett frö behöver de få tid till att gro

i en lugn och balanserad miljö

för när de är redo att ta steget vidare

...så vågar de 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-12 04:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint skrivet och så sant...mycket bra...
2015-11-13

  Amari
Tänk om just kärlek, omtanke, värme och förståelse kunde skrivas ut på recept. Tror mycket skulle se annorlunda ut då, till det mycket bättre.

2015-11-12

  Johan Strömstedt
Kloka ord.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP