Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkvärd 151112

Om Du går i nutid

så behöver Du släppa dåtid

för att orka att möta och bära Din framtid

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-12 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt..och bra skrivet! Kram
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP