Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev för...

Lev för din nästa
lev för din vän.

Kärlekens börda
ger dig
ingen glamour.

Men tröstens ljus
du tände
för din älskade
syster och broder.

© Bosse 13 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 05:17



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Så sant!
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten