Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAGSBESTYR

Mjölkglaset du stjälpte
bildar en sjö,skapar
en rännil som letar sig
ned till bordskanten

droppar ned på golvet
golvet lutar eller är det bordet

Jag tänkte skrika, vad gör du
helt onödigt det har ju redan skett.

radion berättar i bakgrunden
om ett sprängdåd på ett torg
hundratals skadade och döda

det röda blodet från kropparna
rann säkert på gatan

Jag hämtar trasan, måste torka upp

© Bosse 13 november 2015.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 05:38



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja, vad är väl utspilld mjölk i jämförelse... Tänkvärt och berörande att läsa!
2015-11-13

  Hanna Mari Wallin
starka berörande rader!
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten