Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nenne

Det fanns en tid
för länge sedan

Men inte så länge
sedan ändå

När min underbara
och kloka lilla dotter

Såg till att livet,
ja livet utanför vår
gata var ett äventyr

Jag vill att den,
just den känslan
kommer tillbaka

© Christer Johansson 2015-11-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP