Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vovven

Vovven. Din päls är lika len som en bebis kind.

Dina ögon glittrar av Marabous egna mjölkchoklad.

Dina öron är gjorda av den mjukaste sammet.

Dina tassar springer för glatta livet.

Du är lika vacker som alla himmelens stjärnor...Cookie vår älskade vovve.




Fri vers (Fri form) av Trixie C
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 21:45



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
kärleken till våra husdjur...de kan betyda allt! Framförallt tycker jag att de lär oss så mycket! kram
2015-11-20

  Super_Robin
Fint och kärleksfullt :)
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Trixie C
Trixie C