Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vill ut!

Man känner det komma inom sig.

Man springer mot hemlig huset.

Man sätter sig.

Antingen så känner man lättnad över att trycket försvinner.

Eller så jobbar man hårt tills man är röd som en tomat!

Men då är det destå skönare när det kommer ut!??




Fri vers (Fri form) av Trixie C
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trixie C
Trixie C