Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Levande begravd"

När jag vaknar
under morgondagen
så ska jag kunna
titta tillbaka stolt
över de gärningar jag gjort

Oavsett om jag
är levande eller begravd

© Christer Johansson 2015-11-14




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 09:16



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
En tanke som kan vara bra komma ihåg även när glasen skummar glada -note to self. :).
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP