Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få blunda en stund













Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-14 16:01



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Otänkbart








att förneka dig det :-)))
2016-03-04

  RitaBrunner
Naturligtvis kära du!
2015-11-15

    Jenny C
Du är magnifik när du tar det stora till det lilla och hela vägen tillbaka.
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Herre, förbarma Dig.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP