Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

För en gångs skull på länge
Du var så rättvist inatt
Du stannade kvar hela drömmen
Utan att ta med ditt nya hjärta med dig..

En så tacksam tack får du av mig
Det var länge sen jag vaknade ur dina drömmar
Med en leende på mina läppar och en tillfällig lycka över min morgon istället med världens ångest..
Och önska att få bara gå bort här och nu.




Prosa av Endless Love MS
Läst 120 gånger
Publicerad 2015-11-14 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS