Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AnamCara

Mina innersta tankar delar Jag med Dig

Dina innersta tankar delar Du med Mig 

Min tillit till Dig har Du, för den är total

Din tillit till Mig har Jag, för den är total

tillsammans är Du och Jag själsligt sammankopplade

då Du och Jag har blivit ett Vi

© Angela Bohlin

 

 

 

Obs! Bild lånad från Google




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP