Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet från den ljusa sidan no 2

Livet erbjuder Dig flera möjligheter

är Du redo att ta dem för att utvecklas?

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-23 21:20



Bookmark and Share


    glasa VIP
speciellt
och märkligt
att numrera
Livet från den ljusa sidan

det ger en glad hoppfull känsla av

att den numrerade listan
kan bli lyckligen
oändligt lång
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP