Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom i veckan


NOVEMBERDIKT

November en månad som kan vara trist och grå
November när jag tittar ut anas en himmel så
underbart blå
November vilken härlig sol med nyttig energi i sina
strålar som oss nu nå

November en månad som kan vara tröttsam på
något vis
November när mörkret sig sänkt omfamnas naturen av
ett grått magiskt månskensdis
November ut i skogen för att plocka en bukett med
lingonris

November en månad som även kan vara tung
November plötsligt utanför min port står en kruka
med färgglad lila ljung
November snart är det Advent och en kyrka med
sina körer bjuder in oss med kom hit och sjung

151110




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-15 11:11



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Fint tema.
2015-12-02

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-11-18

  Kjell Åhsberg
Fin hyllning till en normalt tråkig månad. Det gäller att se ljuset och glädjen som trots allt finns där.
2015-11-17

  aol
Så fint mjukt berörande skaldat,
2015-11-16

    ej medlem längre
Underbart vackert skaldat!
2015-11-15

  Evelyn Falk Möller VIP
En underbar liten dikt som fick Novemberfrys mer att likna Novembermys.....
2015-11-15

  Heikki Hellman
En vanligen eländig november har blivit en skön upplevelse i din dikt. Tack för härlig senhöstpoesi!
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo