Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Long song på gång.

Long = Lg – tydlig-
en. Men prolog-
en (denna tex29) är [sannerlig-
en] ingen ”Lång sång” […] (grejen verbose är [æ… Ø] </b… beige/brown> 
OJSAN… WOW/howdy) compiler. Program = Pm no29 wrong. Long song – ändå. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-11-16 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed