Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...you name it. tillägnas platserna där oro är var dag.


Burma, Irak, Afghanistan, Syrien...




/om hur vi får veta, när annat är tyst/



egentligen
var det trädet som
talade om det


hur det röda flöt
hur tystnaden splittrades
hur fåglarna inte kunde
landa



frågorna:
svaren
är bladen på marken
och vinden på väg







Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-16 18:19



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
soldater trimmas att med Bibeln som dörröppnare tömma magasinet i alla rum
2016-03-03

    ej medlem längre
Gillar den här.
2015-11-18

  RitaBrunner
Frågan är om människor vill veta och framförallt erkänna att det faktiskt sker fruktansvärda övergrepp på oskyldiga människor världen runt. Vi har förintelsen som ett typexempel på hur människor blundar och tiger i hopp om att slippa engagera sig och agera.
Klarsynt och berörande skrivet av dig Cathy!
2015-11-17

  lila fjäderblomman VIP
Berör mig starkt.
2015-11-17

    Marica Dahl
Ett tungt och tragiskt budskap som du förmedlar genom en vacker välkomponerad dikt!
2015-11-16

  Staffan Nilsson
Ja, vi får ju veta så litet om dom där långt borta.
Fåglarna som inte kunde landa - en bild som griper tag i mig.

2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP