Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idealisten

olösliga problem
är till för att lösas
sa du
och fortsatte
tro på din teori
om att vi alla är lika
uppbyggda
av samma grundstenar

teorin
är visserligen sann
men i praktiken
är vi ju alla olika
visserligen lyder vi
under samma
naturlagar
men vi praktiserar inte
samma
lagar

just därför
kommer ditt problem
aldrig att lösas
besannas
även om den bygger på
den ädlaste
föresatsen
en människa
kan ha




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-17 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson