Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NT-Bibeln- exegetik


Älska Dina fiender, bed för dem....






























Jesus Budskap är glasklart:

älska Dina fiender,
hata
dem inte;

be för dem.



*********************


Försoning och förlåtelse
tycks utrotningshotade
på planeten TELLUS.


Men Jesus lovar oss - HOPP




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 649 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-17 16:47



Bookmark and Share


  mike irow
perfekto---finissssimo?
underbar----underbar----avslutning
efter stjärnorna
2016-02-17

    ej medlem längre
Hörde en kommentar en gång till detta textrum: "Det är inte säkert att dina fiender också är Guds fiender"
2015-11-24

  Christer Foghagen VIP
Mycket viktig påminnelse! Bra!
2015-11-20

    Annika J
En nödvändig påminnelse!
2015-11-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2015-11-18

  Teresia Ridell
Ja det bästa "vapnet" mot hat är kärlek. Inte att spä på hatet.. Att trappa upp/ge igen..leder sällan/aldrig till något gott.

Mycket bra skrivet min vän !
2015-11-18

    ej medlem längre



Kriget i Bosnien 1992 - 1995 var det blodigaste i Europa sedan andra världskriget, och dödade närmare 100 000 människor.
Europa idag står återigen inför stora utmaningar. Jag hoppas och ber att Europa inte ska dras in i nya blodiga konflikter. Krig har inga vinnare.
2015-11-18

  KYREUS of Sweden
till Walborg nedan:
det finns ingen
motsättning
att verka mot ondska,
och samtidigt be för
de skadade,
de onda
2015-11-17

  walborg
Mördarorganisationen IS kommer inte att be oss förlåta dem så vi måste sätta gränserna först.
2015-11-17

  KYREUS of Sweden
Matteusevangeliet:
Kap 5. vers 44 -
2015-11-17

    ej medlem längre
Just så är det!
Hat föder hat. Kärlek är det starkaste vapnet mot det onda.
2015-11-17

    ej medlem längre
Har du något bibelställe för detta?
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden