Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetstid

Du kan bara göra Dina timmar

för sen är dagen slut

men Du kan ge 100%

och göra det med kvalité 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-04 19:44



Bookmark and Share


    carinamnm
Så bra! Den tar jag med mig.
2016-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...sedan kommer en ny dag...
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP