Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag driver

I dag driver regnet
nedför backen, uppsamlat
tillrättalagt i rännstenen

det är ändå bara regn,
droppar som förenats
i nästan oändliga mängder

ödmjukt i ursäktande glädje
porlar rännilen muntert

liknande livets flöde
som med sorgen som pant
flyter vidare för att
återförenas med sitt ursprung.

© Bosse 18 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-18 08:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert formulerat och med en andlig ton som tilltalar mig.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten