Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron

tron du vägrar sitta i
sitter du redan i
hur mycket du än
förnekar
existensen av den

det är inte du
som bestämmer
det är vi
som vägleds
av dig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-18 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson