Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand varje natt

Min älskade man
Tänk att du älskar mig så
Varje natt sida vid sida och
ALLTID! hand i hand hela natten genom
Nu i så många år


Du håller vår kärlek vid liv och du gör allt rätt
Du älskar mig så mycket, att du i dag,
med riktiga tårar i dina ögon
säger till mig
Vad skulle vi ta oss till utan varandra du och jag
Vad skulle du göra utan mig
och vad skulle jag göra utan dig
Vi skulle inte klara oss
Det skulle aldrig gå
Så rädd att något ska hända
Tänk att det är möjligt
att älska en människa så här otroligt mycket

Du ska veta att jag känner likadant




Fri vers av Therés
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-04-24 23:48



Bookmark and Share


    Mejja
Lyckan lyser genom dina ord!
2006-04-25

  Queen_of_Rain
Väldigt mycket till-någon poesi men kärleksstämman lyfter dikten otroligt högt.. att kunna känna så och dessutom kunna skriva om det. beundrandsvärt
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!