Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

894 eller Y4 – syntesen Ba+ fortsätte27. . . . . . . . . . .

/// Väder och vind – på vind-en. Term-en en (1) är [mycke29/very) importan29.

En (tämligen) lång fortsät2ning = fg | försvan2. Programspråket (mä) fungerar. EMEL2ERTID. <8.BACKSPACE… TABULERING> 9… etc. 

Även EMELERTID och fortsätning (cmyk) fungerar. Ba+ [program-
språk] fungerar. 

Google googeln. 

___________

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 154 gånger
Publicerad 2015-11-18 18:02



Bookmark and Share


  farbror zwed
20151118 är okay code.
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------
---------------------------

2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed