Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolideninsatsen

- Kan du bekräfta att du
inget kan bekräfta?

- Det kan jag tyvärr inte
gå in på.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 441 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-11-20 16:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis så där slingrar dom sig, bravo!
2015-11-30

  Linda CH VIP
Inga kommentarer! :)
2015-11-26

  Angel of love
Komplicerad vändningar hela tiden.
2015-11-24

  anits VIP
Bra skrivet man kan ju hoppas att det inte blir fel utan att det blir som det ska ändå!
2015-11-24

  Lars Hedlin
JA det är ju inte bekräftat att (hen) kan säga orda eller tala om detta! :)
2015-11-23

  Teresia Ridell
Haha, klockrent ! Du får alltid till det så bra, imponerande !!
2015-11-22

  Rozsi.kovacs

vi lever farligt även om lövfen försöker lugna folket så vet vi upplysta. TRäff säkra rader av dig.
2015-11-21

  Anya VIP
Jaa komplicerat med TV-intervjuer och vad man får säga. De är skickliga...de som kan slingra sig.
2015-11-21

    ej medlem längre
Träffande!
2015-11-21

  Gunnel Eriksson VIP
Tal i gåtor, inte så meningsfullt
att lyssna på.
2015-11-21

  Ponkla
Bekräftelsen är sekretessbelagd.
2015-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, man får hoppas på att det går som det ska i alla fall...
2015-11-20

  M.Eta
"Öppna ditt hjärta" lät det. Men vi kanske skulle öppna " dörren" på glänt till att börja med och inte vara fullt så godhjärtade. Man kan väl vara godhjärtat även om man försöker vara klarsynt?
2015-11-20

  Maria Sundelin VIP
En dialog i evighetstecken i oändligheten
2015-11-20

  Klara Ord VIP
Bäst att hålla tand för tunga!
2015-11-20

  louisegirl
Tyvärr ett vanligt svar bland politiker
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Bakgrunden till texten
-------------------------

P1 har fått mycket kritik för att de inte nyhetsbevakade terrorattackerna i Paris tillräckligt bra i början av händelseförloppet.

I går kväll skulle de försöka reparera sitt rykte, men då fanns få nyheter att rapportera.
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Tyst min mun så får du socker!
2015-11-20

    ej medlem längre
En vanlig undanmanöver bland politiker.
2015-11-20

  KYREUS of Sweden
Aldrig håna
svensk
rätts-säkerhet.
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Njugga svar på väckta frågor. Typiskt politikertrams!
2015-11-20

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-11-20

  överlevaren VIP
Obekräftat men bra, enligt säker källa!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck