Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varifrån kommer denna ondska?

som sprider sig i världen över
detta mörker kan endast
bemötas med
våra rena hjärtan
genom att lyssna på våra själar
som i tysthet talar om för oss vad som är rätt och fel
vi är alla bara människor
som bär en innerlig längtan
att få leva våra liv
i fred och harmoni
vi är ej skapta till denna värld
för att förgöra varandra

hjärtat blöder
själen sörjer i djupaste förtvivlan
för att förmå oss
att fortsätta våran strävan
att ej ge upp

om medmänsklighetens bärande kraft














H.M.W copyright 2015







Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 500 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-11-20 22:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Love will find a way! <3 kram
2015-11-23

  StinaJ VIP
Medmänskligheten kommer att vinna, den är stark denna kraft
2015-11-23

    Marica Dahl
Snyggt!
2015-11-21

    ej medlem längre
Medmänsklig kärlek strömmar från din penna och du väcker känslor och tankar.
2015-11-21

    ej medlem längre
Ja, till fred å harmoni
2015-11-21

  Bossepoet från Österbotten
En längtan och ett djup i din text.
2015-11-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
må ljuset, må gudinnan, må matriarkin, bli vägledande
2015-11-21

  Carl Mikael Fäldt
Jag stavar som en tvättäkta dyslektiker!

Min kommentar nedan-tjänar på att lägga till ett T i släkts!

Dessutom tror jag att " släkts" är felstavat!
2015-11-21

  Carl Mikael Fäldt
Din text bevisar att vi kommer tända alla de ljus som släcks!

Väldigt viktig text detta tycker jag!
2015-11-21

  lila fjäderblomman VIP
Tar till mig dina ord som en bön att skicka ut i världen...
2015-11-20

  M M Mannheim VIP
Ondskan härskar för att många goda människor vänt sig från fädrens tro för att de har fallit för den matriela världens avgrund. Vägen tillbaka går genom bönens kraft!
2015-11-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
that time is soon, guardian angels and cherry trees in bloom in harmony without winds.
2015-11-20

  aol
En sann dikt med så mycket djup och känsla i
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin