Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske..

Du installerade all dessa känslor
Men bara jag kan stänga dem av!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 137 gånger
Publicerad 2015-11-21 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS