Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det kärlek?

Du ser på mig och du ler.
Det är ett vackert leende.
I dina smaragd blåa ögon kan jag reflektera spegelbilden utav mitt ansikte.
Jag undrar vad du tänker. Tänker du på mig?
Jag stryker dig över håret. Det blonda och lockiga.
Ditt hår mot min hud får hela mitt kropp att rysa.
är det kärlek jag känner?
Är det kärlek jag ser i dina smaragd blåa ögon som ser rätt in i mina?
Är våra ögons reflektioner egentligen en spegelbild av vår kärlek till varandra?




Fri vers (Fri form) av elinmb91
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-21 19:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vem som än på dig tittar, bör allena kärlek känna
2016-08-04

    Nicklas VIP
Vackert. Hoppas det är kärlek!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

elinmb91
elinmb91